Mostre in teste: azi fond de ten Ivatherm

Am găsit într-o revistă, într-o zi, o mostră de fond de ten Joviale de la Ivatherm şi mi-am zis să o încerc, în locul fondului de ten obişnuit. Mai ales că am nimerit şi nuanţa 01, cea mai deschisă. Fondul de ten Joviale de la Ivatherm este disponibil în 3 nuanţe.Pe mostră scrie "fond de ten fluid" pentru piele sensibilă, cu SPF 25, fără parabeni şi fără miros. Aveţi în poză şi ingredientele ce apar pe spatele mostrei. Deşi este un fond de ten fluid, mie mi s-a părut un pic greoi de aplicat. Am folosit o pensulă şi a trebuit să întind produsul foarte, foarte, foarte bine şi chiar şi aşa am avut impresia la final că au rămas ceva urme. Cum dimineaţa nu am foarte mult timp, m-am mulţumit să le astup cu pudră. 


Nuanţa mi se pare totuşi puţin cam închisă pentru o nuanţă 01, mai ales că eu am tenul foarte alb şi aleg numai nuanţele cele mai deschise. Lasă o tentă foarte gălbuie pe ten, ceea ce nu îmi place deloc. Aş fi preferat să fie mai adaptiv, ca cel de la Vichy. În schimb, a rezistat foarte bine pe parcursul întregii zile. Nu mi-am dat seama dacă are vreun efect faptul că este pentru piele sensibilă. Nu am avut vreodată probleme sau reacţii la vreun fond de ten. 

După testarea acestei mostre am sentimente amestecate despre fondul de ten Joviale de la Ivatherm. Nu ştiu dacă s-ar merita să îl cumpăr, preţul fiind undeva în jurul sumei de 70 de lei. Aş fi vrut să mai am o mostră să încerc să îl aplic şi cu un bureţel să vedem dacă tot aşa rămân urme. 

Voi aţi testat acest fond de ten? Ce părere aveţi?

Labels: