M-am retras de la SuperBlog 2014

Şi asta din mai multe motive enumerate mai jos:

1. Cititorii mi-au reproşat că la unele articole, la care mi-a lipsit inspiraţia, am forţat nota şi am căzut în penibil. Acesta este cel mai important motiv pentru mine. Nu vreau să îmi alung cititorii de dragul unui concurs.

2. Tot timpul am trăit cu impresia că SuperBlog este un concurs serios în care, dacă noi avem termene limită clare şi suntem penalizaţi pentru întârziere, şi sponsorii ar trebui să se comporte cu acelaşi profesionalism şi să dea notele la timp. Ei bine, nu e chiar aşa şi asta îmi lasă un gust amar.

3. Unele teme se bat cap în cap cu articole mai vechi scrise de mine şi nu vreau să reiau de o mie de ori aceeaşi idee. De exemplu, tema propusă la proba 14 se bate cap în cap cu articolul ăsta. Da, aş fi putut probabil să scriu despre alt parfum... dar cam asta e cea mai importantă amintire olfactivă a mea.

4. Se dau teme clare, în care trebuie să respectăm anumite cerinţe, care sunt mai apoi jurizate de oameni ce nu pricep aceste cerinţe. Găsiţi pe grup o mie de discuţii şi de articole pe tema asta. Nu are rost să reiau. Există chiar şi un articol pe această temă din partea unei persoane care taie în carne vie unele reguli. Deci să fiu jurizată aşa, mai bine mă abţin. Mai ales că nu am apăsat niciodată butonul de contestaţie şi am mers tot timpul pe principiul că juriul îşi face treaba.

5. Notele mele sunt mediocre, în cel mai bun caz, aşa că nu are rost să mă mai chinui pe mine şi pe voi.

Labels: