Haine marimi mari

Cu marca Ulla Popken am dat nas în nas la Parndorf în Austria. După multe magazine cu haine bărbăteşti la preţuri reduse şi foarte reduse, eram destul de frustrată că pentru femei nu prea găseai nimic frumos sau ce găseai erau la preţuri mult mai mari decât hainele bărbătești. Am intrat în magazin fără prea multă speranţă şi am descoperit că există şi haine mărimi mari croite foarte bine care nu dau impresia de sac. 

Deşi bugetul era destul de mult subţiat după vacanţă, dar nu am putut să nu ies de acolo măcar cu două perechi de pantaloni: una pentru birou şi o pereche de blugi. Mărimile vin perfect, de parca ar fi fost croite special pe măsura mea. Si s-au potrivit în tocmai cu mărimea pe care ştiam eu că o port.

În acest magazin găsiţi măsuri de la 42 până la 68. Deci pentru toate mărimile şi mai ales pentru toate formele. Este imposibil să intraţi si să nu găsiţi o croială pe placul vostru.

Hainele sunt de calitate, din materiale foarte bune. Pantalonii nu s-au lărgit, nu s-au lăsat, nu s-au scămoşat - probleme care apar frecvent la hainele pe care le cumpăr de pe alte site-uri. Într-un cuvânt se merită pe deplin preţul plătit pentru calitatea oferită.
 
Din fericire am descoperit că există şi magazin online şi că România este pe lista ţărilor unde se trimit colete. Plata se face cu cardul în momentul comenzii. Adresa magazinului online o puteţi accesa aici. Încă nu am dat personal o comandă, dar am văzut că la categoria Sale au multe haine la preţuri decente şi lista mea de dorinţe începe să devină neîncăpătoare.

Am văzut că zilele acestea, pe Stilago, există o ofertă marca Ulla Popken, dar numărul de produse este foarte mic şi preţurile sunt aproximativ egale cu cele pe care pe găsiţi pe site-ul oficial. La stilago eu am dat o singură dată comandă de o bluză şi experienţa a fost una cât se poate de plăcută. Cel puţin în cazul meu au fost prompţi şi serioşi.

Labels: