Comanda pe feelunique

Pe la sfârştul lunii mai a fost mare vâlvă că pe feelunique.com vor fi multe produse cu 1 liră. Bineînţeles că nu a existat o pagină dedicată acestei acţiuni, ci a trebuit să scotocim tot site-ul. Nu îmi place în mod deosebit să cumpăr de pe feelunique.com, deşi sunt foarte ok şi nu am avut niciodată probleme cu ei, dar mi se pare un site cu produse scumpe.

Oricum, la momentul respectiv aveam în coş un produs şi nu ajungea valoarea ca să beneficiez de livrare gratuită la comenzi de peste 10 lire, aşa că am scotocit site-ul poate prind şi eu ceva la reducere. Bineînţeles că toate pudrele şi fondurile de ten la reducere erau cele mai închise nuanţe, iar cele deschise erau la preţ normal. Logic că toate paletele, rimelurile şi fardurile s-au epuizat imediat. Aşa că m-am orientat spre produsele de păr şi baie. Dezamăgire: nimic din ce mi-aş fi dorit.

The Pro Hygiene Collection Makeup Brush Cleaner 240ml - preţ 9 lire


Îmi doream de mult să încerc un produs de curăţare pentru pensulele de machiaj, dar tot timpul mi s-a părut o investiţie inutilă pentru acasă. Acasă oricum acele pensule le folosesc numai eu şi nimeni altcineva, nu machiez persoane, nu le împrumut. Aşa că le spăl cu detergent de vase, pentru că degresează foarte bine şi apoi le dau cu spirt medicinal. Şi atât. Am zic că totuşi să încerc şi o soluţie pentru pensule - că trec prin viaţă degeaba. Oricum ăsta era singurul produs pe care mi-l doream de pe feelunique.com. 

Exact cu îmi imaginam, pentru acasă, aşa cum nu ajută nu strică. Este foarte bun, de exemplu, în momentele în care vrei să faci un machiaj mai sofisticat şi trebuie musai să foloseşti pensula X pentru galben, când tocmai te-ai dat cu un fard negru. Pulverizezi un pic pe pensulă, o ştergi de un şerveţel (eu am folosit hârtie igienică, nah nu am avut şerveţele), o laşi câteva minute la zvântat (căci nu e vorba de uscat că nu se udă atât de tare) şi gata o poţi folosi bine merci. La pensulele de fond de ten însă nu se descurcă atât de bine. Degresează în oricare măsură, dar nu atât de bine ca detergentul de vase. Oricum pentru a nu aştepta o noapte întreagă uscarea pensulelor, dacă musai vrei să foloseşti una, e destul de util. Plus că cică omoară 99% dintre bacterii.John Richmond Sensual Bath & Shower Gel 200 ml

Şi pentru că mai aveam nevoie de un produs pentru a face 10 lire să am transportul gratuit, m-am ales cu un gel de duş la preţ de 1 liră. Chiar nu regret, cu toate că nu aş da pe el preţul întreg nici să mă bată cineva, dacă mai ţin bine minte e undeva la 20 de lire.

Note înalte:grapefruit roz, pară, afine
Note medii: magnolie, crin, narcisă galbenă
Note joase: ambră, patchouli, sandalwood

Când l-am mirosit prima dată nu mă puteam decide dacă e bărbătesc sau nu. L-am întors pe toate părţile, l-am remirosit şi l-am folosit cam cu inima îndoită. Abia sub apă mi-am dat seama că e pentru femei.

Comanda am dat-o pe 23 mai cu plata prin paypal şi am primit-o săptămâna următoare la poşta din oraş. Nu am plătit transport şi nici taxe vamale, deşi când i-am zis lui nenea de la poştă că tot coletul costă doar 10 lire s-a uitat la mine chiorâş şi până nu a găsit o factură să se convingă nu s-a lăsat.

Labels: