Un produs bun te ajuta

Nu conştientizăm că aveam nevoie de medicamente, de suplimente alimentare sau de produse homeopate decât atunci când avem efectiv o problemă medicală. Atunci intrăm în panică şi vrem acel produs minune care să ne ajute imediat şi fără efecte adverse. 

Domnul K a avut o problemă medicală care ne-a cam dat peste cap o perioadă. Numai drumul până la Iaşi la medic şi înapoi, adunat cu orele petrecute pe holurile spitalului, ne-a sleit de puteri. Nu e plăcut să ajungi la spital, fie el şi unul privat foarte bine cotat şi cu medici profesionişti care îşi fac meseria foarte bine.


Pentru a rezolva problema medicală a fost nevoie de un tratament de durată, trei luni, şi de un ficat în cea mai bună formă, pentru că tratamentul prescris ataca ficatul şi dacă nu era în cea mai bună stare şi ar fi avut cea mai mică problemă cu ficatul, nu putea lua tratamentul şi ar fi ajuns la operaţie. Din fericire, toate analizele făcute la ficat au ieşit în regulă şi doamna doctor a prescris tratamentul şi încă ceva în plus: Liv 52 pentru protecţia ficatului. În caz că nu ştiţi, Liv 52 este un hepatoprotector, foarte eficient, ce facilitează regenerarea celulei hepatice şi poate fi folosit la orice vârstă. I s-a recomandat să ia câte o pastilă de trei ori pe zi: dimineaţa, la prânz şi seara pentru a ajuta ficatul să lupte contra efectelor nocive ale tratamentului. În plus, este din plante - cicoare, coada şoricelului, caparis şi terminalia arjuna, deci nu are efecte adverse. Liv 52 poate fi cumpărat, online, de la hboutique.ro, la preţul de 21 de lei tubul de 100 de tablete.

Spre fericirea noastră, tratamentul a dat roade, Domnul K este bine merci sănătos, ficatul său a fost protejat şi totul s-a terminat cu bine. Sper nici să nu mai aibă probleme pe viitor, căci nimic nu te dă peste cap mai tare decât o problemă medicală, fie ea cât de mică.

Articol scris pentru campania http://blogalinitiative.ro
 

Labels: